Kifogások az OVB határozatai ellen
Küldte Adm időpont 2007.07.17. 08:07

Egyesületünk kifogásokat emelt az OVB azon három határozata ellen, amelyekkel hitelesítették a Fidesz képzési hozzájárulással, vizitdíjjal és korházi ápolási díjjal kapcsolatos népszavazási kezdeményezéseit...


A hír szövege

Egyesületünk ez év áprilisában nyílt levélben fordult az Országos Választási Bizottsághoz annak érdekében, hogy az értelmes vita lehetőségének esélyt adva, tegyék közzé a határozataik ellen benyújtott kifogásokat. Ilyen módon a nyilvánosság elé kerülhetnek ugyanis mindazon érvek, jogi okfejtések (ha vannak), amelyek alapján megítélhető, hogy az OVB döntéseit ezek a beadványok pontosan miért vitatják, ill. hogy az Alkotmánybíróság miként értékelte ezeket, továbbá ezek alapján az OVB határozatait.

Most Egyesületünk is élt a lehetőséggel és megtámadta az OVB három határozatát, amelyekkel hitelesítették a Fidesz képzési hozzájárulással, vizitdíjjal és kórházi napidíjjal kapcsolatos népszavazási kezdeményezéseit.

A három kifogás (letölthető MS-Word dokumentumok):

képzési hozzájárulás - - - vizitdíj - - - kórházi napidíj


Egyúttal felhívást teszünk közzé, hogy bárki, aki egyetért a kifogása nyilvánosságra hozásával, a honlapunkon ezt megteheti!

E-mail (kattintáskor a levelező nyílik meg): joggal.jogert@gmail.com