5+ nagyszerű ajándékötlet esküvőre – avagy a nagy nászajándékbörze

Esküvői ajándék témában nagyon nehéz eligazodni. Ebben próbálunk most segíteni egy kicsit. Nézzük hát, milyen ötleteink vannak, ha a nászajándékokról van szó!

Manapság az ifjú pár előre jelezni szokta, hogy köszönik szépen, mindenük megvan, csak hát pont a piszkos anyagiak ügyében kellene segítség. Nincs is ezzel baj, változó világunkban teljesen érthető is ezafajta hozzáállás. Na, de mi van akkor ha kísérőajándékot szeretnék adni a pénz mellé? Vagy ha mi mégis maradandó ajándéktárgyban gondolkozunk. Esetleg élményt szeretnénk ajándékozni.

Minden területen igyekszünk néhány tuti alternatívát ajánlani

  1. Fali kép

Egy vászonkép kiváló ötlet a boríték mellé. Szép kiegészítője a háznak és partnerünknél megtalálható az ifjú pár ízlésének legmegfelelőbb!

2. Páros póló

Szintén tökéletes ajándék. ha valami szerényebb, de maradandóbb emléket szeretnénk. Böngéssze át a kiváló pólós csapat ajánlatát.

3. Ágyneműhuzat

Friss összeköltözőknek is, de már régen együttélőknek ugyanúgy praktikus ajándék, hát még ha a klasszikus férfi/nő szerepre utal, akkor garantált, hogy minden nap eszébe jutunk a újdonsült házasoknak!

4. Emlékőrző

Apró emlékek a házasulandók közös útjáról, amiket most nem a fiók mélyén, vagy egy dobozban kell őrizni, hanem dekoratívan ki lehet helyezni egy olyan helyre, ahol mindig szem előtt van!

5. ÉLMÉNY!

Mi lehetne jobb egy újabb közös élménynél!? Egy utazásnál, egy közös pihenésnél!? Ezek az utalványbox-ot szabad felhasználást és biztos kikapcsolódást garantálnak!

(0)